Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen
Overige


GOLDEN BUGS

Er werd gezocht naar "Alles"

Ant (Female) @ Kakariko Village [foto]
Als je bij het huis staat van Renado, volg je het paadje in het centrum van KAKARIKO VILLAGE. Op je linker kant zie je 2 opeenvolgende huizen met een gesloten deur (de deur is dichtgenageld met planken). Het 3e huis, daar kan je binnen. Het is het huis dicht bij het bord met een bom op. In dit huis vind je de FEMALE ANT.

Ant (Male) @ Graveyard (Kakariko Village) [foto]
Ga in de GRAVEYARD naar het einde tot voor de trap en ga de trap op. Ga naar de rechter boom. In het gras bij deze boom zie je iets blinkend zitten. Je kunt dit oprapen. Het is de MALE ANT.

Beetle (Female) @ Hyrule Field (Faron Province) [foto]
Ga met je paard naar HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE). Ga zo verder naar HYRULE FIELD (FARON PROVINCE). Eens je in dit gebied komt, volg je de westelijke muur naar het noorden. Juist voor je een kleine plas water aantreft, vind je op de westelijke muur een golden bug. Het is de FEMALE BEETLE.

Beetle (Male) @ Hyrule Field (Faron Province) [foto]
Rij in HYRULE FIELD naar de zuidelijke uitgang. Eens je aan de zuidelijke uitgang staat, draai je je om en kijk je naar het water. Je gaat op de minimap tussen de 2 lichtgroene vlekken staan. Daar staan er 2 bomen. Om zeker te zijn dat je de goeie plek hebt: Links heb je een brugje, rechts van je een verhoog met bomen op. Het insect zit nu op een van de 2 bomen hier. Het zal wegvliegen, maar je moet het gewoon volgen en als het op de grond zit, raap je het op. Het is de MALE BEETLE.

Butterfly (Female) @ Hyrule Field (Lanayru Province) [foto]
Ten noorden van het pad dat CASTLE TOWN verbindt met LAKE HYLIA is er een muur met aan de bovenkant een soort takken. Als je van LAKE HYLIA komt ga je onmiddellijk rechts als je in het gebied voor CASTLE TOWN komt. Boven aan deze muur zie je een golden bug rondvliegen. Gebruik je boomerang om het te vangen. Het is de FEMALE BUTTERFLY.

Butterfly (Male) @ Hyrule Field (Lanayru Province) [foto]
Rij naar het gebied voor CASTLE TOWN. Ten noorden van de oostelijke ingang vind je op het paadje dat licht naar boven gaat een golden bug in een bosje bloemen. Het is de MALE BUTTERFLY.

Dayfly (Female) @ Gerudo Desert [foto]
Als je vertrekt uit de meest zuid-westelijke hoek van GERUDO DESERT in oostelijke richting, zul je plots op de minimap een korte diagonale streep tegenkomen. Deze stelt een grote krak in de grond voor.

Als je nu voorbij de krak in de grond gaat, zul je een stenen constructie zien met een beeld en een kist. Dichtbij dit bouwwerk zijn er sleuven in de grond. Als je in de sleuf gaat het dichtst bij deze constructie kun je een golden bug vinden. Deze vind je op de wand van de sleuf. Het is de FEMALE DAYFLY.

Dayfly (Male) @ Gerudo Desert [foto]
Als je vertrekt uit de meest zuid-westelijke hoek van GERUDO DESERT in oostelijke richting, zul je plots op de minimap een korte diagonale streep tegenkomen. Deze stelt een grote krak in de grond voor. Dichtbij zul je een golden bug zien fladderen, het is de MALE DAYFLY.

Dragonfly (Female) @ Upper Zora's River [foto]
Juist voor het brugje bij het huisje met de bootjesverhuur vind je een golden bug. Het is de FEMALE DRAGONFLY. Vang deze met je boomerang.

Dragonfly (Male) @ Zora's Domain [foto]
Spring in het water in ZORAS DOMAIN en zwem naar de westelijke oever en ga aan land. Wandel het paadje op en je zult een golden bug zien rondfladderen. Het is de MALE DRAGONFLY.

Grasshopper (Female) @ Hyrule Field (Fields North of Kakariko) [foto]
Ga de Fields binnen via KAKARIKO VILLAGE. Ga nu naar de oostelijke kant van de Fields. Er is daar een begin van een brug. Maar de brug is er niet. Volg nu de afgrond en ga naar het noorden. Na een kort eindje zul je links van je in het gras een insectje zien zitten. Het is de FEMALE GRASSHOPPER.

Grasshopper (Male) @ Hyrule Field (Fields North of Kakariko) [foto]
Ga het gebied binnen als je van KAKARIKO VILLAGE komt. Ga wat verder rechtdoor en blijf op de bruine grond. Kijk op de minimap: de achterkant van het pijltje staat ongeveer aan de ingang, en het pijltje staat licht naar links afgebogen. Je zult op de rand van de bruine grond en het gewonen gras een blinkend insectje zien rondspringen. Het is de MALE GRASSHOPPER.

Ladybug (Female) @ Hyrule Field (Ten Zuiden van Castle Town) [foto]
Verlaat CASTLE TOWN via de zuidelijke uitgang. Onmiddellijk aan je linker kant zie je een POE. Ga de 2e maal een trap af en aan de linker kant zul je op de middelste van 3 bomen een insectje zien zitten. Je vangt het best van op een afstand met je boomerang want het beestje vliegt altijd weg. Deze golden bug is de FEMALE LADYBUG.

Ladybug (Male) @ Hyrule Field (Ten Zuiden van Castle Town) [foto]
Ga in het gebied ten ZUIDEN VAN CASTLE TOWN naar beneden en ga de trappen volledig af. Zoek rechts van de trappen een hoge pijler waar je op kan klimmen. Hier vliegen er heel wat vogels rond. Als je ze allemaal doodt, verschijnen er een 50 tal rupees. Beneden aan de pijler kun je een golden bug vinden. De MALE LADYBUG.

Mantis (Female) @ Hyrule Field (Lanayru Province) [foto]
Wandel de grote brug over LAKE HYLIA over in zuidelijke richting. Volg het pad tot je een paar slijmachtige wormen ziet vallen. Aan je linkerkant zul je hoog op de rotswand een golden bug zien zitten. Gebruik je boomerang om het te vangen. Het is de FEMALE MANTIS.

Mantis (Male) @ Hyrule Field (Lanayru Province) [foto]
Ga naar het huisje in het midden van LAKE HYLIA en laat je naar boven schieten. Neem daar de uitgang die je naar HYRULE FIELD brengt. Ga naar de grote brug. Wandel de brug over LAKE HYLIA op. Op de rechter kant van ingang van de brug vind je een golden bug. Je hebt je Boomerang nodig. Het is de MALE MANTIS.

Phasmid (Female) @ Hyrule Field (Eldin Province) [foto]
Ga naar de noordelijke kant van ELDIN BRIDGE en gebruik je clawshot om op de hoge klif te komen aan de westelijke kant. Ga een beetje naar het westen en kijk naar boven op de muur. Gebruik je boomerang of Clawshot en je kunt de FEMALE PHASMID vangen.

Phasmid (Male) @ Hyrule Field (Fields North of Kakariko) [foto]
Aan de ingang van de BRIDGE OF ELDING zul je de MALE PHASMID vinden op de grote ingangspoort. Gebruik je boomerang of je clawshot.

Pill Bug (Female) @ Hyrule Field (Eldin Province) [foto]
Neem de zuidelijke uitgang van KAKARIKO VILLAGE richting het brugje. Ga voor je de brug over gaat naar de rechter kant. Bij de bomen aan de rechter kant. zul je de FEMALE PILL BUG vinden bij de middelste van de 3 bomen. Je moet goed zoeken. Je kunt een insect horen en je ziet een gouden gloed.

Pill Bug (Male) @ Hyrule Field (Eldin Province) [foto]
Ga naar HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE) als je uit KAKARIKO VILLAGE komt en ga het brugje over KAKARIKO GORGE over. Juist over het brugje, aan de zuidkant dus, vind je aan de linkerkant in het gras een golden bug. De MALE PILL BUG. Ten zuiden van Kakariko Village ga je naar de brug over Kakariko Gorge. Ten zuiden van de brug, moet je dicht bij het pad zoeken. De bug is op de grond te vinden.

Snail (Female) @ Temple of Time [foto]
Je gaat door de poort binnen in de TEMPLE OF TIME. Je gaat de trap af. Draai je nu naar links en op de zijkant van de trap die je af wandelde vind je de laatste golden bug. Het is de FEMALE SNAIL.

Snail (Male) @ Sacred Grove [foto]
Ga naar het zuid-westen van het rechthoekige plein bij de ingang van TEMPLE OF TIME. Daar kun je binnen in een krak in de muur. Er zit hier ook een golden bug. Het is de MALE SNAIL.

Stag Beetle (Female) @ Hyrule Field (Lanayru Province) [foto]
Ga naar het noorden gaat van HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE) waar de Zora rivier ontspringt. Je komt dan in een rotsachtige omgeving. Dichtbij de springende spinnen is er een splitsing. De ene kant brengt je naar de Zoras. Neem eerst de andere kant van de splitsing. Dan kun je precies een stenen poort zien in de rotsen. Deze rots kun je opblazen met een bom. Op deze wand zit er een golden bug. Je kunt hem vangen met je boomerang. Het is de FEMALE STAG BEETLE.

Stag Beetle (Male) @ Hyrule Field (Lanayru Province) [foto]
Ga naar het noorden tot je in HYRULE FIELD (LANAURY PROVINCE) ten noorden van CASTLE TOWN komt. Dit is het gedeelte met het riviertje en het brugje. Bij de boom dichtbij een rotsblok in het zuiden van dit gebied vind je een golden bug. De MALE STAG BEETLE. Het is de boom waarbij er heel wat vogels rondvliegen in de nacht. Als je al deze vogels doodt met je pijl en boog vallen er rupees uit de lucht.
Reclame