Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen
Overige


WALKTHROUGH : DEEL 20 : DE MIRROR OF TWILIGHT

MIRROR CHAMBER
Verlaat CITY IN THE SKY door naar het kanon te gaan in het noorden als je buiten komt. Schiet jezelf er in met je clawshot. Je zult naar LAKE HYLIA gelanceerd worden.

Warp jezelf naar de Mirror Chamber in GERUDO DESERT. Wandel het trapje op naar de spiegel en een cutscene zal starten.

De Mirror Of Twilight is gerepareerd. Midna vertelt over de twilight wereld. Er wordt vanalles verteld over Ganon en duistere krachten. Midna is de Twilight Princess die door Ganon verdreven werd uit de twilight wereld. Midna wilde enkel de twilight wereld terug in zijn normale staat brengen. Maar Princess Zelda en Link brachten Midna op andere gedachtes. Samen kunnen ze Zant verslaan.

Ga niet binnen in de gevormde opening voor je. Warp jezelf naar het andere warp point in GERUDO DESERT en ga binnen in de CAVE OF ORDEALS.

CAVE OF ORDEALS
Nu we alle wapens hebben, kunnen we de CAVE OF ORDEALS volledig uitspelen.

Moest je nog niet in de CAVE OF ORDEALS geweest zijn, het gaat als volgt. Je moet in elke kamer alle vijanden verslaan. Om de 10 verdiepingen kom je een fee tegen die kleine feetjes loslaat in een bron in HYRULE.

De feetjes worden in deze volgorde losgelaten: Ordon Spirit Spring, Faron Spirit Spring, Eldin Spirit Spring, Lanyaru Spirit Spring.

Bij de laatste fee op de 50e verdieping krijg je Great Fairys Tears. Ze vullen al je hartjes bij en geven je extra kracht. In elke bron zit er nu ook een fee die je het drankje kan geven.

Nog enkele opmerkingen:
Na de 10e verdieping heb je de Spinner nodig.
Na de 20e verdieping heb je de Ball & Chain nodig.
Na de 30e verdieping heb je de Dominion Rod nodig.
Na de 40e verdieping heb je de Double Clawshots nodig.

Op de 17e, 33e en 44e verdieping vind je een Poe. Dat zijn 3 POEs in totaal.

Nog enkele tips:
Mummies doe je dood als wolf.
Kijk of je van boven op het platform niks kunt doden met pijlen, bommen of clawshot.
Gebruik je ball & chain als er veel grote vijanden zijn.
Gebruik je magic armor als het moeilijk wordt, je kunt toch veel rupees verzamelen door al de vijanden die je doodt.
Gebruik bommen bij de gepantserde 3 ridders op de laatste verdieping.

Vul na het uitspelen van de Cave je bottles met kleine feetjes en 1 met Fairy Tears en warp je hierna naar CASTLE TOWN.

CASTLTE TOWN & 60 POES
Als je via de oostelijke ingang binnen gaat, kom je de postman tegen. Wat brieven, niet interessant dus.

Als de walkthrough van deze site gevolgd hebt, heb je nu alle 60 poes. Ga naar het huis van Jovani in CASTLE TOWN. Ga via TELMAS BAR of graaf jezelf binnen als wolf via de voorkant van zijn huisje. Ga met Jovani spreken en zijn oude gedaante zal terug komen omdat je de 60 Poes verzameld hebt.

Als beloning krijg je 200 rupees. Telkens je terug gaat naar zijn huis en met de kat spreekt, zal je 200 rupees krijgen. Als dat niet interessant is!

CASTLE TOWN & 2e STAR GAME
Ga nu naar de star game in het oosten van CASTLE TOWN en speel er het Star Game. Nu je je Double Clawshots hebt, kun je het spel spelen.

Als je het spel uitspeelt, krijg je de GIANT QUIVER. Nu kun je 100 pijlen met je meedragen.

Ga daarna naar het gebied ten zuiden van CASTLE TOWN.

Ten zuiden van CASTLE TOWN
Ga de trap af en draai je om. Je zult een toren zien waar er een vlag op wappert. Boven aan deze toren zul je een clawshot target zien. Schiet je er naartoe en laat je vallen op het smalle richeltje op de toren. Nu kun je een lange Spinner Track volgen met je spinner. Je zult passeren langs de kist die in het water staat. Spring op het juiste moment van de track en je landt bij de kist. In deze kist zit er een oranje rupee (100 rupees).

Ga daarna al de trappen af en draai naar het oosten. Je zult een gat in de grond zien met op de rotswand een clawshot target. Met behulp van je Double Clawshots kun je via verschillende targets naar een kist afdalen. In deze kist zit een oranje rupee (100 rupees).

Warp jezelf daarna naar HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE).

ELDIN PROVINCE, DOUBLE CLAWSHOTS & STUKJE HART
Ga in het zuiden van HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE) naar KAKARIKO GORGE. Ga naar de rots waar je met je boomerang een stukje hart van een rots kon nemen. Op dezelfde rots is een clawshot target te zien. Schiet je er naartoe. Schiet daarna naar een andere target in de rotswand en daarna naar klimop. Via de klimop kun je naar een kist gaan. In deze kist zit een STUKJE HART.

Warp je hierna naar UPPER ZORAS RIVER en ga binnen in de FISHING HOLE.

FISHING HOLE & de LEGENDARY HYLIAN LOACH
In de FISHING HOLE ga je het huisje binnen en huur je een boot. Vang de Ordon Catfish, de Hylian Pike en de Hylian Bass. Daarna stop je met vissen en ga je op de oever staan en ga je helemaal naar het oosten gaan staan. Gebruik je hengel en vis. Na een paar keer zul je de Sinking Lure vangen.

Ga het huisje nogmaal binnen en gebruik C om dingen te bekijken. Rechts van de ingansdeur zul je op een bankje een spelletje zien liggen. Als je er met C naar kijkt kan je het spelen. Als je in level 1-8 bent en de level uitspeelt, krijg je de Frog Lure.

Nu je 1 van de 2 speciale lures hebt, huur je opnieuw een boot, maar neem Hena niet mee. Ga helemaal in het noorden van het wate vissen met 1 van de 2 speciale lures en je kunt de Legendary Hylian Loach vangen.

GERUDO DESERT & PALACE OF TWILIGHT
Warp je naar GERUDO DESERT (MIRROR CHAMBER). Ga op het zwart/witte rechthoekje staan achter de Mirror Of Twilight en een brugje verschijnt.

Zo kun je binnen in de PALACE OF TWILIGHT...
Reclame