Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen
Overige


WALKTHROUGH : DEEL 16 : SACRED GROVE

SNOWPEAK, het SLEE-SPEL & de POE
Warp jezelf naar snowpeak top. Word human en wandel naar de boom en spreek met de yeti. Speel het slee-spel tegen de yeti. Als je wint van de yeti, warp je naar boven.

Race nog een keer, maar deze keer tegen zijn vrouw. Na 23 keren lukt het uw dierbare webmaster om te winnen tegen de vrouw. De beloning is een STUKJE HART.

Ga nu van beneden aan SNOWPEAK RUINS richting de top waar de yeti zit. Als je net over het brugje bent, zie je rechts een spiraalvormig pad. Word wolf en ga naar boven. Helemaal boven vind je een POE. Als je hier je senses gebruikt, vind je plekken om 40 rupees op te graven.

Warp je na het spel gespeeld te hebben terug naar SNOWPEAK TOP.

SNOWPEAK, de AFDALING en de GOODIES
Van op SNOWPEAK TOP ga je in de richting van de grot met de cirkelvormige steen als ingang. Ga binnen in de grot en daal af naar beneden. Je komt 2 grote ijsblokken tegen links en rechts. Breek ze met de Ball & Chain. Er zitten 2 toortsen in. Er verschijnt ook een POE. Steek de 2 toortsen aan en er verschijnt een kist met een oranje rupee (100 rupees) in.

Ga verder en graaf jezelf uit de grot met je wolfgedaante.

Ga naar de Howling Stone en kijk naar het noorden. Je ziet 2 bomen staan. Hier vind je een POE.

Bij een van deze 2 bomen, kun je als wolf graven en kom je in een Hidden Grotto. Blaas de rotsen op en er komt een worm waar je potions uit kan scheppen. Ga uit de grot.

Volg het padje nu naar beneden tot je aan een stuk komt waar je naar boven moest klimmen met je wolf in het naar boven gaan. Spring naar beneden en volg het pad naar links tot je een boom tegenkomt die alleen staat. Daar vind je een POE. Een andere methode om de boom te vinden: Ga bij de howling stone staan en kijk naar het westen.

Voor deze boom kun je ook graven. Je komt in een Hidden grotto. Als je al het ijs weg doet met je ball & chain, kun je een kist vinden. Er zit een oranje rupee (100 rupees) in. Ga uit deze grot.

Als je nu verder naar beneden gaat, kom je op een helling tussen allerlei rotsen. Hier kun je ook een POE vinden.

Verder is er hier niks meer te beleven.

LANAYRU PROVINCE & STUKJE HART
Warp je naar het gebied voor CASTLE TOWN en ga in noordelijke richting naar HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE). Ga naar het noorden en neem de splitsing niet naar ZORAS DOMAIN, maar de andere kant. Hier kun je nu een rots vinden, die je opblaast met een bom. Er is een grot zichtbaar, ga binnen in de grot.

Breek het ijs met je ball & chain en los de 3 puzzels op (Klik hier voor de oplossing). Na de 3 kamers, kom je in een kamer met een kist. In deze kist zit een STUKJE HART.

Warp jezelf nu naar GERUDO DESERT om de Cave of Ordeals te spelen aangezien we nu toch al wat meer wapens hebben.

CAVE OF ORDEALS
Zoals eerder gezegd is de Cave of Ordeals te vinden bij het warppunt in GERUDO DESERT. Eens je er binnen bent, moet je op een 50-tal verdiepingen vechten. Om de 10 verdiepingen kom je een fee tegen die kleine feetjes loslaat in de verschillende bronnen in heel HYRULE.

Na 10 verdiepingen kom je bij een fee die feetjes lostlaat in ORDON SPRING. De verdieping erna heb je je spinner nodig om naar de volgende verdieping te kunnen gaan. Hier vind je een worm die je in een flesje kan steken. Ze dient als potion.

Op de verdieping met de skelethonden, vind je een POE. (Verdieping 17).

Op de 20e verdieping komt er opnieuw een fee. Ze laat kleine feetjes los (die 8 hartjes bijvullen) in FARON SPRING. Op de volgende verdieping heb je Ball & Chain nodig.

Op de 30 verdieping worden er feetjes los gelaten in ELDIN SPRING.

De volgende verdieping kunnen we niet verder. We zullen later moeten terugkeren. Ga terug naar verdieping 30 met je clawshot en laat je naar buiten warpen door de fee.

Je komt in ELDIN SPRING uit in KAKARIKO VILLAGE.

KAKARIKO VILLAGE & de HIDDEN SKILL
Ga in KAKARIKO VILLAGE naar de het kerkhof. Daar zit de gouden wolf van bij howling statue van in SNOWPEAK. Je leert een Hidden Skill. Je leert de JUMP STRIKE.

Naar SACRED GROVE
Warp je naar het gebied voor CASTLE TOWN en ga binnen via de oostelijke ingang. Je komt de postman tegen. Ga naar TELMAS BAR. Ze zeggen dat je Rusl moet zoeken in FARON WOODS. Dus we gaan naar FARON WOODS. Warp jezelf naar N. FARON WOODS.

Word human en ga naar het verhoogje waar je met midna moest springen om in Sacred grove te komen. (Richting Forest Temple). Op het verhoog zie je Rusl staan. Een cutscene start. Rusl vertelt je over een tempel die verborgen is diep in het bos. Je moet deze tempel gaan zoeken. Om over de kloof te komen, laat rusl een gouden kip komen. Vlieg met deze kip naar dezelfde platformen waar je met midna naartoe moest springen om in SACRED GROVE te komen.

Je komt bij de bruggetjes met de molentjes op. Maar deze keer is er geen wind. Gebruik dus je boomerang om het bruggetje te draaien. Spring daarna met de kip naar het bruggetje. Draai het bruggetje opnieuw goed met je boomerang. Wandel verder tot je voor de zwierende boomstammen komt. Deze keer is er geen touw om over te kruipen. Je moet dus opnieuw de kip gebruiken. Spring voorbij de 2 zwierende boomstammen en passeer voorbij de howling stone. Ga verder en je komt SACRE GROVE binnen.

SACRED GROVE & TEMPLE OF TIME
Het lastige mannetje verschijnt opnieuw. Zoek het mannetje en sla op hem. De eerste keer is geen probleem. Je kan maar 1 weg op. Daarna wordt het moeilijker. Gelukkig is er een plannetje (klik hier).

Als je 1 maal op hem geslaan hebt, moet je naar een kamer gaan met water en een waterval. Zwem door de waterval en ga naar boven op het verhoog. Boven vind je een POE. (Zie op de kaart).

Ga uit deze kamer naar de grote centrale kamer (blauwe pad op de kaart).

Daarna ga je naar de kamer erboven gezien op het plan. Je zult in deze kamer 2 toortsen zien. Steek ze aan en er komt een kist. In deze kist zitten er 30 bommen.

Van uit deze kamer ga je verder naar de aangrenzende kamer met water. In het midden zul je het mannetje zien dansen. Schiet hem met een pijl neer. Hij vlucht opnieuw weg.

Volg nu het paarse pad op de kaart. Je komt in de centrale kamer. Kijk in de lucht en je ziet het mannetje. Schiet hem uit de boom met een pijl.

Volg nu het bruine pad op de kaart. Je komt in het cirkelvormige arena gebied. Spring er in en een cutscene begint. Het mannetje verschijnt. Je moet vechten. Versla de vijanden en schiet dan een pijl naar het dansende mannetje. Hij verplaatst zicht. Doe hetzelfde. Daarna raak je hem nog een derde keer. Als beloning laat hij je binnen in een heilige plek.

Ga het gangetje in en je komt in een rechthoekig gebied. Links voor je vind je een kubus. Duw deze vooruit en een cutscene start. Spring vooruit en je komt beneden in het rechthoekig gebied.

Ga in het oosten het cirkelvormige gebied binnen. In dit gebied zul je een hoge klimop strook zien. Schiet jezelf naar boven met je clawshot (of klim). Eens je boven bent, zul je een Spinner Track zien op de muur. Neem je spinner en volg deze track tot het einde. Je komt bij een kist uit. Er zit een oranje rupee (100 rupees) in. Ga terug naar het rechthoekige gebied.

Ga nu in het noorden naar het gebied waar je het Master Sword kreeg. Er zit een POE. Ga naar de plek waar je je zwaard uit de grond trok. Sta ervoor en druk op A. Het standbeeld zal nu weggaan, zodat je binnen kan in de TEMPLE OF TIME.

Ga terug naar het zuiden van het rechthoekige gebied. In het midden moet je vechten tegen 5 Shadow Beings. De portal is geopend nu. Eens je in het zuiden bent, klim je via de kubus terug naar boven.

TEMPLE OF TIME & de GOLDEN BUG
Je gaat door de poort binnen in de Temple Of Time. Je gaat de trap af. Draai je nu naar links en op de zijkant van de trap die je af wandelde vind je de laatste golden bug. Het is de FEMALE SNAIL.

Wandel nu naar cirkelvormige deel. Daar steek je je zwaard in de grond. Een blauwe trap verschijnt. Ga deze trap op en ga binnen in de eigenlijke TEMPLE OF TIME...
Reclame