Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen
Overige


WALKTHROUGH : DEEL 14 : SNOWPEAK

MIRROR OF TWILIGHT
Je bent nu buiten op een draaitrap. Volg deze naar boven tot je boven komt bij een standbeeld. Je bent in de MIRROR CHAMBER. ER zullen 5 Shadow Beings verschijnen. Dood ze zo dat er nooit 1 over blijft, want anders worden ze allemaal opnieuw levend. Je kan ze gemakkelijk verslaan in je Wolfgedaante en door dan op de B te drukken.

Daarna ga je met je spinner bij het beeld staan en volg je de Spinner Track op het beeld naar boven. Boven op het beeld spring je in het gat en druk je B B B B B B. Een cutscene zal starten.

Het beeld wordt opgehoffen en Midna is verbaasd. De Mirror Of Twilight is gebroken. Een filmpje over Ganondorf speelt af.

Midna vraagt je om de fragmenten van de spiegel terug te zoeken. Er zijn nog 3 stukken terug te zoeken. Enkel met deze stukken kan de spiegel vermaakt worden.

MAGIC ARMOR
Nu je wat rupees verzamelt hebt in de vorige tempel, kun je naar KAKARIKO VILLAGE gaan. Ga naar Malos Mart. Een man zal je vragen om 200 rupees te doneren zodat er een winkel geopend kan worden in CASTLE TOWN. Uiteraard geef je dit geld.

Warp jezelf naar CASTLE TOWN. Je zult de postman tegenkomen. Let niet op hem en ga naar het centrale plein. In het zuid-westen van dit plein kun je binnen gaan in een nieuwe winkel. Ga er binnen en koop de MAGIC ARMOR. Deze kost 598 rupees. Heb je niet genoeg rupees? Ga dan naar Agitha wat insecten afgeven om geld te krijgen.

Wat doet deze Magic Armor nu? Als je deze aanhebt, verbruik je rupees. Maar ondertussen kun je niet geraakt worden. Handig dus als je veel rupees hebt, maar weinig hartjs.

Verlaat daarna CASTLE TOWN.

HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE) & de HIDDEN GROTTO
We zullen eerst een ritje maken door HYRULE FIELD met EPONA. In de volgende stukken zullen poes, stukjes hart en hidden grottos gevonden worden. Heb je hier geen interesse in, laat deze stukken dan over.

Warp jezelf uit CASTLE TOWN naar HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE). Roep met het gras Epona. Ga ten noorden van het brugje, helemaal naar de oostelijke hoek. Je hebt hier tussen de bomen ooit een golden bug gevonden. In de cirkel met bloemen kun je met de wolf graven en je komt in een Hidden Grotto.

In de grot zitten heel veel vleermuizen, maar ook heel veel rupees. Ongeveer 70. Als je de rupees verzameld hebt, verlaat je de grot en ga je via het pad in het noorden naar de FIELDS NORTH OF KAKARIKO.

FIELDS NORTH OF KAKARIKO & de HIDDEN GROTTO
Als je nog niet door kan via het pad in het noorden, moet je een bom gebruiken om de stenen op te blazen.

Als je in de fields komt, ga je vooruit in noord-oostelijke richting. In het wit zand vind je een grote zwart plek. Je zult waarschijnlijk wat moeten zoeken, want de fields zijn groot en het plekje is klein. Graaf met je wolf op de zwarte plek en je komt in een Hidden Grotto. In de grot vind je een kist met een paarse rupee (50 rupees) en potion wormen.

Ga over ELDIN BRIDGE richting HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE).

LANAYRU, POES, de HIDDEN GROTTOS & STUKJES HART
Ga via FIELDS NORTH OF KAKARIKO over ELDIN BRIDGE. Ga in het noorden naar het pad dat je naar HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE) brengt. Als je het pad volg naar LANAYRU PROVINCE, kom je over een houten bruggetje. Bij dit bruggetje kun je een Spinner Track vinden. Volg deze met je spinner. Je komt bij een platform met gras. Word wolf en graaf. Je komt in een Hidden Grotto. In de grot kun je kisten met bommen vinden (verborgen in het gras). Als je de 2 skeletten verslaat, komt er een kist. In deze kist zit een STUKJE HART.

Keer daarna terug naar het houten bruggetje en ga verder naar HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE). Eens je er aangekomen bent, vind je in het midden van de brug over de rivier die naar ZORAS DOMAIN gaat een POE.

Als je hier in het water van de rivier springt, kun je op de bodem rotsen opblazen met een waterbom. Per rots zijn er 50 rupees.

Ga over de brug en zoek ten oosten van de brug 3 bomen die een driehoek vormen. Dichtbij kun je een rots opblazen. Je krijgt dan 50 rupees. Ga naar de driehoek met de bomen. In het midden is er een Hidden Grotto in het gras. Je vindt in deze grot 2 POEs.

In het noorden aan de punt van de rivier is er een grasplek. Graaf er met de wolf. Wederom een Hidden Grotto. Als je alle spinnen doodt, krijg je veel rupees. Steek daarna de 3 toortsen aan in de grot en een kist verschijnt. Er zit een paarse rupee in.

Ga westelijk over de brug en dan naar het zuiden. Bij de oever zul je plots een grasplek zien. Daar kun je graven met de wolf. Nog een Hidden Grotto. Er zijn heel veel potionwormen te vinden.

Ga nu verder naar het oosten van dit gebied. Ten noorden van de gang die je naar het gebied ten oosten van CASTLE TOWN brengt, zul je rotsen zien. Als je deze opblaast, komt er een gang vrij. In deze gang zie je op de muur een Spinner Track die naar boven gaat. Spring er op met je spinner en volg de track. Spring telkens van links naar rechts tot je er uiteindelijk bent. Je zult waarschijnlijk verschillende keren moeten proberen. Op het einde van de rit vind je een kist met een STUKJE HART.

TEN OOSTEN van CASTLE TOWN & de HIDEN GROTTOS
Als je in het gebied bent voor CASTLE TOWN, ga je in de oostelijke uitgang staan en loop je rechtdoor. Waar je golden bug vond (Butterfly (Female) clawshot je naar boven aan het gras. Boven tussen de stenen is er een Hidden Grotto. Versla al de vijanden en er verschijnt een kist met een oranje rupee (100 rupees).

Ga hierna verder richting LAKE HYLIA. Ten zuiden van de grote brug over LAKE HYLIA ben je op een kronkelend wegje naar HYRULE FIELD (FARON PROVINCE). In de lucht zul je verschillende rotsen zien. Gebruik een bompijl en een clawshot target komt vrij. Doe dit een paar maal en clawshot jezelf via de targets naar een klein gebiedje. Je vindt er een POE en een kist met een paarse rupee. Ga wat verder en je vindt een cirkel gras. Graaf er en je komt in een Hidden Grotto. Dood alles en er verschijnt een kist. Er zit een oranje rupee (100 rupees) in.

Ga daarna verder naar HYRULE FIELD (FARON PROVINCE)

HYRULE FIELD (FARON PROVINCE) & de HIDDEN GROTTOS
Als je uit FARON WOODS komt en onmiddellijk naar het westen gaat en de westelijke muur volgt, zul je een paar grasplekjes zien tegen de muur. Graaf daar om in een Hidden Grotto te komen. Versla al de vijanden en je krijgt rupees.

Ga nu naar het noorden. Dicht bij de noordelijke uitgang vind je een grasplekje. Hier kun je graven en kom je in een Hidden Grotto. Je kunt er vissen. Niks bijzonder dus.

Je bent nu heel HYRULE FIELD rond geweest. Ga daarna naar ZORAS DOMAIN.

ZORAS DOMAIN & de POES
Als je uit HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE) komt en je gaat ZORAS DOMAIN binnen, spring je in het water. Of je warpt je naar de troonzaal en springt dan in het water. Als je naar de westelijke oever gaat, en je volgt het pad naar boven vind je een POE.

Spring daarna opnieuw in het water en ga naar de oostelijke oever. Dicht bij de ingang van Snowpeak kun je met Midna springen. Spring een paar keer tot je achter waterval bent. Hier vind je een POE.

Volg de rivier stroomafwaarts naar UPPER ZORA RIVER.

UPPER ZORA RIVER & de POE
Op de helling in het zuiden vind je een POE.

Ga nu in het noorden de FISHING HOLE binnen.

FISHING HOLE, BOTTLE & het STUKJE HART
In de FISHING HOLE ga je naar het westen. Net voor je een brugje tegenkomt, zul je een bordje zien staan waar er op staat dat je geen flessen in het water mag werpen. Als je daar vist, kun je je 4e bottle vinden.

Als je het huisje binnen gaat bij de ingang, word je aangesproken door Hena. Huur een boot en vaar naar het midden van het meer. Aan de zuidkant van de rots in het midden zie je een STUKJE HART. Gebruik je hengel om het van de rots te plukken. Werp gewoon je haak naar het stukje hart en je hebt het.

Ga teurg naar ZORAS DOMAIN (warp je naar de troonzaal) en spring in het water. Ga op de oostelijke oever de gang in naar SNOWPEAK...

SNOWPEAK & ASHEI
Volg het pad tot je een meisje tegenkomt. Het is Ashei. Ze zal vertellen over SNOWPEAK en ZORAS DOMAIN. Ze zal je een papier geven. Asheis sketch. Er is een groot beest op getekend die een rode vis vast heeft. Blijkbaar eet een grote yeti deze vis. Wat moet je nu doen hiermee?

KAKARIKO VILLAGE & de REEKFISH (SCENT)
Warp jezelf naar KAKARIKO VILLAGE en ga naar de graveyard. Kruip door het gat aan het einde en ga er met Zora prins Ralis spreken. Een cutscene start en ralis vertelt over de Reekfish.

Hij geeft je de Coral Earing, hiermee kun je de reekfish vangen.

Warp je naar ZORAS DOMAIN en spring in het water. Ga op de westelijke oever staan en kijk naar het water. Je ziet een grote en kleine rots. Dichtbij zwemmen rode vissen. Werp je hengel met coral earing en vang een Reekfish.

De vis stinkt.Word wolf en ruik. Je zult de REEKFISH SCENT leren.

Ga terug naar SNOWPEAK.

SNOWPEAK & de REEKFISH SCENT
Volg het pad in SNOWPEAK tot je voor een groot meer komt met ijs in. Spring van ijsschots naar ijsschots in het water tot je aan de overkant komt. Als je over het water bent, steekt er een sneeuwstorm op.

Word wolf en gebruik je senses. Volg het spoor dat de yeti (die reekfishen vangt) achtergelaten heeft met zijn vis. Volg het een eindje tot je naar boven moet klimmen. Klim naar boven en volg het spoor verder. Volg het spoor op het smalle pad in de bergen. Plots kan je niet verder. Spring tegen de wand en een mini lawine maakt een wegje naar boven.

Volg het pad tot je bij een howling stone komt. Howl en een gouden wolf verschijnt in het kerkhof in KAKARIKO VILLAGE.

Volg hierna het geurspoor verder tot je voor een muur komt. Graaf eronder door. Je komt in een grot. Word human en klim op ladder. Volg het pad en klim de grote trappen op en klim de klimop helemaal naar boven (of gebruik je clawshot). Eens boven ga je door de poort naar buiten.

Eens je buiten bent, word je opnieuw wolf en volg je het geurspoor door je senses te geburiken. Er verschijnen plots 3 Shadow Beings. Dood ze en de portal naar SNOWPEAK TOP is geopend.

Voor je op een helling zie je de yeti zitten met een vis. Word human en spreek met de yeti. Hij heeft een deel van de mirror of twilight gevonden. Ga met de yeti mee naar zijn huis. Om dit te doen zul je moeten snowboarden. Rol tegen de boom en er valt een ijsblok naar beneden. Neem deze ijsblok en glij naar beneden tot bij het huis van de yeti. Ga binnen in de yeti zijn huist.

Je bent in SNOWPEAK RUINS...
Reclame