Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen
Overige


POE SOULS

Er werd gezocht naar "Alles"

4 x @ Arbiter's Grounds
In Arbiter's Grounds kun je 4 Poe Souls vinden. Je moet ze allemaal verslaan voor je deze tempel kan uitspelen. Lees er alles over in Deel #13 van de walkthrough.

1 x @ Castle Town
Ga binnen in Jovani zijn huis. Je kan dit doen door langs de voorkant te graven ofwel via Telma's Bar. Eenmaal binnen kun je de Poe Soul niet missen.

3 x @ Cave of Ordeals
In de Cave of Ordeals kun je 3 Poe Souls vinden:
  • Op de 17e verdieping (met de skelet honden) vind je een poe
  • Op de 33e verdieping (met de Redeads) vind je een poe tussen de andere vijanden
  • Op de 44e verdieping vind je de laatste poe

1 x @ City in the Sky
Ga naar de 2e verdieping buiten aan de Oostelijke kant van de map. Je moet clawshotten tussen vliegende planten om voorbij een paar muren te komen. Eens je naar de 3e plant geclawshot bent, kijk je naar het zuiden. Daar zie je een vierde plant dichtbij een boom. Clawshot naar deze plant en wordt een wolf om de poe te bevechten.

Lees er meer over in WALKTHROUGH : DEEL 19 : CITY IN THE SKY

1 x @ City in the Sky
Ga naar de 4e verdieping in het midden van de map. (Op deze verdieping zijn er vogels vijanden bij de kamer waar je de Big Key vindt). Ga naar het Westelijke platform als wolf en je vindt er een poe.

Lees er meer over in WALKTHROUGH : DEEL 19 : CITY IN THE SKY.

1 x @ Death Mountain
Ga naar de 2e Goron, beginde met tellen beneden aan het pad. Hij zal je boosten naar een platform. Hier vind je als wolf een poe.

1 x @ Faron Woods
Gebruik Midna in het gebied met de giftige mist om in het midden van deze mist te komen. Bij het grote platform is er een poe.

1 x @ Gerudo Desert
Als je de woestijn binnenkomt met Fyer's Flight, kijk je naar het Zuiden. Op een platform boven het zand is er een poe.

1 x @ Gerudo Desert
Ten Oosten van de ingang naar Arbiter's Grounds (aan de buitenkant dus) is er een poe aan het rondzweven.

1 x @ Gerudo Desert
Ten Oosten van waar je de Gouden Wolf vond, zul je een poe vinden in het doodlopende pad.

1 x @ Gerudo Desert
In het gebied waar je de Axe-Wielding Leader bevochten hebt is er een poe.

1 x @ Gerudo Desert
Ga in het Noord-Oosten van de woestijn naar het Westen van al de torens en poorten. Je vindt er een verhoging met een boom op. Ga met je clawshot naar de boom. Ga dan naar het Noorden als wolf om de poe te vinden.

2 x @ Gerudo Desert
In het zelfde gebied waar je poe #14 vond, moet je je senses gebruiken om een graafplek te vinden. Graaf, ga binnen in de grot, en je vindt er 2 poes.

1 x @ Gerudo Desert
Bij de ingang van de Cave Of Ordeals vind je een POE.

1 x @ Graveyard
In het midden van de Graveyard is er een poe.

1 x @ Graveyard
Duw de Noordelijke grafsteen bij de ingang en een poe zal verschijnen.

1 x @ Hidden Village
Je komt de village binnen en je ziet de poe bovenop het balkon in het Noord-Oosten. Om er te geraken moet je naar het huis gaan dat naar het pad kijkt. Gebruik je clawshot om boven het water te komen en wandel zo als wolf verder naar de poe.

1 x @ Hyrule Field
In Lanayru province ga je in Zuidelijke en wat Oostelijke richting vanuit Castle Town naar een oude arena. Daar vind je een poe.

1 x @ Hyrule Field
Ga naar het gebied ten Zuiden van Kakariko Village. Ga dan naar het Zuid-Oosten van de brug over Kakariko Gorge. Daar is een heuvel. Op de top, bij de boom, is een poe.

1 x @ Hyrule Field
Ga naar het gebied ten Zuiden van Kakariko Village. Ver in het Zuiden is er een grot die je binnenkan door een steen op te blazen. In het Noord-Westen is er een splitsend pad. Het linker pad gaat naar een stukje hart, het rechter pad gaat naar een poe.

1 x @ Hyrule Field
In Faron province is er ten Noorden van de brug over de rivier een lichte helling. Bovenop de helling is er een poe.

1 x @ Hyrule Field
In Lanayru province ga je naar het Noordelijke deel van Hyrule Field. In het midden van de brug die naar Zora's Domain gaat, is er een poe.

2 x @ Hyrule Field
In Lanayru province ga je naar het gebied ten Noorden van Castle Town. Ga naar het Oosten van de brug over de rivier. Daar is er wat gras. Gebruik je senses om een grote graafplek te vinden. Graaf en ga in de grot. Je vindt er heel wat Deku Babas en ook 2 poes.

1 x @ Hyrule Field
Als je in het gebied komt als je de Zuidelijke uitgang neemt van Castle Town, zie je een waterplas. Ten Oosten hiervan is er een poe.

1 x @ Hyrule Field
In Lanayru province kun je, nadat de brug naar western Castle Town gerepareerd is, een poe vinden op deze brug.

1 x @ Hyrule Field
In Lanayru province ga je naar het Zuiden van de houten brug (boven Lake Hylia). Als je naar boven kijkt zie je in de hoogte stenen die je kan opblazen. Gebruik een bompijl. Gebruik daarna je clawshot om op het platform te komen. Hier vind je een poe.

1 x @ Kakariko Village
Neem het pad boven de Boms Shop om de bij de toren te komen die op de hoge klif ligt. Voor deze toren is er een poe te vinden.

1 x @ Kakariko Village
Kijk bij de resten die overblijven van het huis dat is afgebrand terwijl je de Tears Of Light verzamelde. Boven de resten is er een poe.

1 x @ Lake Hylia
Aan het Zuiden van het meer is er een platform met een portaal boven. Dicht erbij is er een helling. Op deze helling zijn er verschillende verhogingen waar je op kan springen.Ga naar het meest Zuidelijke punt hier en je vindt er een poe.

1 x @ Lake Hylia
In het Westen is er een groot stuk land. Hierop vind je een poe.

1 x @ Lake Hylia
Aan het platform met het portaal boven vind je een brug die Zuidelijk loopt. Klim als een human op de ladders en volg het pad naar de toren. Verander dan in wolf en kijk aan de voet van de toren om een poe te vinden.

1 x @ Lake Hylia
Op het 2e laagste verdiep van het vierkante platform vind je een poe. Je kunt het bereiken door het Flight-by-Fowl game te spelen als een human en naar het platform te vliegen. Daar verander je in een wolf en vecht je met de poe.

1 x @ Lake Hylia
Ga terug naar het Flight-by-Fowl game en betaal om te spelen. Neem een cucco en spring van het platform en druk snel beneden met de control stick en draai jezelf om. Onder het platform vind je een grassige verhoging. Verander in wolf en je ziet de poe.

3 x @ Lake Hylia
Ten Zuiden van de Howling Stone is er een steen. Blaas deze op en ga binnen in de complexe grot. In het totaal kun je 3 poes vinden in de grot.

1 x @ Sacred Grove
In het Oostelijke deel van het gebied buiten de tempel vind je in het midden een steen. Blaas ze op om een poe te vinden.

1 x @ Sacred Grove
In het gebied waar je het Master Sword vindt, is er een poe.

1 x @ Sacred Grove
In het bosdoolhof waar je Skull Kid achtervolgt loop er een pad onder een waterval. Klim op de verhoging achter de waterval om de poe te vinden.

1 x @ Snowpeak
Op weg naar de Mountain cave zul je 2 bomen zien. De Oostelijke moet je bekijken en dichtbij vind je een poe.

1 x @ Snowpeak
In de mountain cave moet je de Ball & Chain gebruiken om ijsblokken te breken. Je zult een poe vinden.

1 x @ Snowpeak
Langs het pad dat leidt bergop zul je enkel rotsen zien liggen. De poe is verstopt bij enkele van deze rotsen.

1 x @ Snowpeak
Aan de voet van de berg (waar je komt uit Zora's Domain) ga je over het bevroren meer. Volg het pad de heuvel op tot je moet klimmen. Op het moment dat je moet klimmen, ga je naar rechts (Westelijke richting) en zul je een boom zien. Bij deze boom is de poe.

1 x @ Snowpeak
When you're outside of Snowpeak Ruins, turn into a wolf. As soon as you reach the snow, you will see a ledge to the right you can walk onto. Follow the elevated path around the bend ahead, then go up the hill to a plateau. This Poe will be floating at the top of this area.

1 x @ Snowpeak Ruins
In the very first room, the Poe is floating in the middle area between the staircases.

1 x @ Snowpeak Ruins
Also in the first room, there will be a hallway with suits of armor along the sides. Destroy the second suit of armor on the west side with your Ball and Chain to reveal this Poe.

1 x @ Snowpeak Ruins
In the southwest room on the second floor, the entire floor will be covered in ice. Use the Ball and Chain to break the ice blocks to the west, and this Poe will appear.

1 x @ Temple Of Time
n the third floor, go to the large round room. The Poe will be on the other side of a gate to the east; use the Dominion Rod and move one of the metal pots on the high ledge behind the gate and onto the floor switch. When the gate opens, become a wolf and get the Poe.

1 x @ Temple Of Time
On the seventh floor, go to the room with the two balances. Toss both of the metal pots to the left balance, then drop down to the lower area and head up the stairs again. Use the Dominion Rod to pull another metal pot off the top shelf, then throw it onto the right balance and onward to the left one. Since the right balance will be high enough, use the Clawshot above the middle area to reach the high middle platform. Walk to the east wall and use the Spinner to ride around the room to the western ledge. Turn into a wolf there and you will find the Poe floating around.

1 x @ Temple Of Time
In the area before the temple itself (where the Master Sword pedestal is), go to the south room by the stairs. In the southeast corner, use the Dominion Rod to move the statue in the wall. The Poe is hiding there.

1 x @ Upper Zora's River
On the land mass to the south, between two river forks, you will find this Poe floating at the top of the hill.

1 x @ Zora's Domain
59. At the bottom of the waterfall, get to the western platform. Run all the way to the top of the hill there to find the Poe.

1 x @ Zora's Domain
From the bottom of the waterfall, get to the eastern ledge by the entrance to Snowpeak. As a wolf, jump up the first ledge and go north. Use Midna to get across another ledge, then when you get behind the waterfall, you should see the Poe floating around.
Reclame