Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen
Overige


STUKJES HART(HEART PIECES)

Er werd gezocht naar
Locatie: "Alles"
Benodigdheden: "Alles"

Stukje Hart # 1
Locatie : Faron Woods
Benodigdheden : Lantaarn
Beschrijving : In de kamer waar je de kleine sleutel vindt om daarna Talo en het aapje te bevrijden, staan er 2 toortsen. Steek ze alle 2 aan en er zal een kist tevoorschijn komen met een STUKJE HART in.

Stukje Hart # 2
Locatie : De Forest Temple
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : In KAMER 7 (zie Walkthrough : Deel 3 : De Forest Temple) zijn er 2 vleesetende planten en een paar explospiders. Ga naar de explospider die bovenaan de klimop staat. Sla de plant en neem de bom. Ga nu vooruit en smijt de bom in het gat waar de vleesetende plant zich bevindt. De plant gaat weg en je kan nu bij een kist komen. Ga naar beneden en neem het STUKJE HART uit de kist.

Stukje Hart # 3
Locatie : De Forest Temple
Benodigdheden : Gale Boomerang
Beschrijving : In KAMER 8 (zie Walkthrough : Deel 3 : De Forest Temple) met de springende tegels moet je eens teruggaan als je je boomerang gekregen hebt. Doof de 4 toortsen voor de trap met je boomerang en de trap zakt weg. De kist met het STUKJE HART is nu bereikbaar.

Stukje Hart # 4
Locatie : Hyrule Field (Faron Province)
Benodigdheden : Gale Boomerang
Beschrijving : In het zuiden van HYRULE FIELD (FARON PROVINCE) is er een houten brug over een kleine plas water. Ten zuiden van de zuidkant van de brug is er een boomgaard. In de boom helemaal in het midden is een STUKJE HART dat je kan nemen met de boomerang

Stukje Hart # 5
Locatie : Hyrule Field (Eldin Province) (Kakariko Gorge)
Benodigdheden : Gale Boomerang
Beschrijving : In HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE), KAKARIKO GORGE zul je in het noord-oosten een hoge rots zien staan met een STUKJE HART op. Sta dichtbij de afgrond en gebruik je boomerang om het stukje hart te bemachtigen.

Stukje Hart # 6
Locatie : De Goron Mines
Benodigdheden : Iron Boots
Beschrijving : In KAMER 3 (zie Walkthrough : Deel 6 : De Goron Mines) is er een magneetplafond. Wandel naar de knop en sta erop met je Iron Boots. Je zult naar het plafond gezogen worden door de magneten. Wandel naar de meest noord-westelijke hoek van de kamer en je vindt er een kist met een STUKJE HART. Doe je botten af en je valt op de grond en je kunt het stukje nemen.

Stukje Hart # 7
Locatie : De Goron Mines
Benodigdheden : Iron Boots
Beschrijving : In KAMER 7 (zie Walkthrough : Deel 6 : De Goron Mines) zijn er 2 ronddraaiende beelden. In de kamer ga je naar de groene muur. Doe je Iron Boots aan en wandel via de muur naar rechts. Je vindt er een kist met een STUKJE HART.

Stukje Hart # 8
Locatie : Kakariko Village (Na de Goron Mines)
Benodigdheden : Pijl & Boog
Beschrijving : Als je met Renado spreekt (staat dichtbij het water van de bron), zul je uitgenodigd worden om hoog op het platform Talo te gaan bezoeken. Ga via de shop van Barnes naar het platform hoog boven KAKARIKO VILLAGE. Gebruik de Goron die naast de ingang staat van BARNES SHOP. Hij zal je naar boven lanceren. Wandel dan de trap op en sla rechts af. Volg het pad naar boven tot je nog een Goron tegenkomt. Hij zal je het hoge gebouw op lanceren. Het laatste deel klim je op een ladder. Helemaal op de top vind je Talo.

Je wordt uitgedaagd om een pijlschietwedstrijd te doen. Raak de eerste 2 targets en daarna de paal helemaal boven op de toren bij Talo. Als je de paal raakt, krijg je een STUKJE HART.

Stukje Hart # 9
Locatie : Kakariko Village
Benodigdheden : Bom / Iron Boots
Beschrijving : Als je de zuidelijke uitgang van KAKARIKO VILLAGE wil nemen naar HYRULE FIELD, zul je dichtbij het water van de bron aan je rechterkant een rots zien die je kan opblazen. Als je naar de bron kijkt is het aan de linkerkant van de bron. Blaas deze op met een bom.

Volg het pad dat vrijgekomen is en je komt aan de achterkant van de bron uit. Spring het water in en doe je Iron Boots aan. Op de bodem vind je een kist met een STUKJE HART in.

Stukje Hart # 10
Locatie : Kakariko Village
Benodigdheden : Bompijl / Gale Boomerang
Beschrijving : Als je de zuidelijke uitgang van KAKARIKO VILLAGE wil nemen naar HYRULE FIELD, zul je dichtbij het water van de bron aan je rechterkant een rots zien die je kan opblazen. Als je naar de bron kijkt is het aan de linkerkant van de bron (Zie Stukje Hart #9).

Boven deze rots kun je een hoop stenen opblazen met een bompijl. Gebruik daarna je boomerang om een STUKJE HART te nemen.

Stukje Hart # 11
Locatie : Death Mountain (Na de Goron Mines)
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : In DEATH MOUNTAIN kom je een eerste Goron tegen die je naar boven smijt. Daarna kom je een 2e Goron tegen. Kruip op zijn rug en draai je snel naar het oosten. Hij zal je op de oostelijke muur smijten.

Ga verder richting GORON MINES. Juist voor je een brugje ziet met een goron op, zie je aan je rechter kant een gat in de muur. Kruip erin en je valt naar beneden. Beneden in het grotje vind je een kist. Je vindt een STUKJE HART.

Stukje Hart # 12
Locatie : Hyrule Field (Fields North Of Kakariko)
Benodigdheden : Bom / Bompijl
Beschrijving : Als je uit de noordelijke uitgang van KAKARIKO VILLAGE naar de FIELDS NORTH OF KAKARIKO wil gaan, zul je op linker kant (gezien als je uit KAKARIKO VILLAGE komt) opblaasbare rotsen zien. Blaas deze rotsen op en klim op het verhoogje.

Wandel en klauter wat verder over de rotsen. Spring over het gat, klim naar boven. Voor je de naar de 2e wijntakken springt, moet je met een bompijl de rots opblazen boven aan de groene wijntakken waar je op kunt klimmen. Spring er dan naartoe. Volg het pad verder tot je niet meer verder kunt.

Spring dan naar beneden en je zult bij een kistje uitkomen. Je hebt een STUKJE HART.

Stukje Hart # 13
Locatie : Hyrule Field (Eldin Province) (Na de Goron Mines)
Benodigdheden : Bom / Lantaarn
Beschrijving : Ten zuiden van het brugje over KAKARIKO GORGE zul je in het westen een opblaasbare rots zien in de wand. Blaas deze op en ga binnen. In het grottenstelsel kun je een STUKJE HART vinden.

Lees er meer over in Walkthrough : Deel 7 : Zora's Domain.

Stukje Hart # 14
Locatie : Ordon Village (Na de Goron Mines)
Benodigdheden : Epona
Beschrijving : Ga na het spelen van de Goron Mines nog eens een bezoekje brengen in ORDON VILLAGE. Ga van daar verder naar ORDON RANCH en speel het geitenspel. Als beloning krijg je een STUKJE HART.

Stukje Hart # 15
Locatie : Lake Hylia
Benodigdheden : Bom / Lantaarn
Beschrijving : Ga naar het cirkelvormige platform en neem het zuid-oostelijke houten bruggetje. Klim de ladder op. Je komt in een gebied waar er onder andere een Howling Stone staat.

Recht voor je zie je een rots die je kan opblazen. Gebruik een bom en ga binnen in de grot. Je hebt veel bommen nodig en lantaarnolie in deze grot. In de grot zelf is er niks moeilijk. Wat rotsen opblazen en wat rondwandelen. Op het einde van de grot vind je het STUKJE HART

Stukje Hart # 16
Locatie : Lake Hylia
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Ga naar het huisje in het midden van LAKE HYLIA. Spreek met de man die voor het huisje zit en speel zijn spelletje. Hij lanceert je naar een platform in het noorden van LAKE HYLIA. Ga binnen in het huisje en spring van de ladder. Het deurtje voor je brengt je naar HYRULE FIELD.

Als je naar het poortje gaat met de man in kun je het Flight-By-Owl-spel spelen. Neem een kip en vlieg.

Vlieg naar het trapvormige eilandje recht voor je en probeer te landen op het hoogste, niet ronddraaiende niveau. Je vindt er een STUKJE HART in een kist

Stukje Hart # 17
Locatie : De Lakebed Temple
Benodigdheden : Clawshot
Beschrijving : Als je je clawshot bemachtigd hebt, keer je terug naar KAMER 5 (zie Walkthrough : Deel 10 : De Lakebed Temple).

Als je met je clawshot naar de grote kristallen luster in het midden van de kamer schiet, vind je een beloning in een kist. Het is een STUKJE HART.

Stukje Hart # 18
Locatie : De Lakebed Temple
Benodigdheden : Clawshot
Beschrijving : Als je beide waterbronnen hebt laten stromen, ga je terug naar KAMER 6 (zie Walkthrough : Deel 10 : De Lakebed Temple). Het water in KAMER 6 is verhoogd. Het bruggetje in deze kamer ligt nu op een normale hoogte. Spring het water in en wandel via het bruggetje naar het stukje land in het zuiden van de kamer. Ga op de verhoogde tegel staan en de poort zal openen.

Gebruik nu je Clawshot en schiet jezelf naar de targets naast de kist. Je zult sneller zijn dan dat de poort dicht gaat. In de kist zit een STUKJE HART. Om te ontsnappen, want de poort is gesloten, clawshot je naar de target in het plafond.

Stukje Hart # 19
Locatie : Lake Hylia
Benodigdheden : Clawshot / Lantaarn
Beschrijving : In LAKE HYLIA ga je binnen in de grot met de Spirit Spring. Volg het padje dichtbij de muur naar links. Plots sta je voor een gat met aan de overkant klimop. Gebruik je clawshot om naar de overkant te komen. Ga binnen in de deur die op het paadje volgt. Eens in deze kamer steek je met je lantaarn de 2 toortsen aan en er verschijnt een kist met een STUKJE HART.

Stukje Hart # 20
Locatie : Lake Hylia (Na de Lakebed Temple)
Benodigdheden : Wolfgedaante
Beschrijving : Spreek(in je wolfgedaante) met de kleine Bird Plumm in het midden van LAKE HYLIA. Er wordt een mini game gespeeld.

Als je 10.000 punten scoort, krijg je een STUKJE HART.
HINT: ga enkel voor aarbeien of sinaasappels, niet beide!

Stukje Hart # 21
Locatie : Kakariko Village (Na de Lakebed Temple)
Benodigdheden : 1000 rupees
Beschrijving : Ga in KAKARIKO VILLAGE 1000 rupees afgeven in MALO MART om de brug bij CASTLE TOWN te repareren.

Als de brug gerepareerd is, praat je met de goron die net buiten MALO MART zit. Hij zal je vertellen over de goron aan de WEST GATE van CASTLE TOWN. Hij zal je ook een ton Hot Spring Water geven. Deze moet je over de FIELDS NORTH OF KAKARIKO transporteren naar de goron die aan de westelijke brug van CASTLE TOWN zit.
HINT: Blijf dicht bij de Zuidelijke klif om een korte tijd te hebben.

Als beloning zul je een STUKJE HART krijgen.

Stukje Hart # 22
Locatie : Castle Town (Na de Lakebed Temple)
Benodigdheden : 1000 rupees
Beschrijving : Geef 1000 rupees aan de oude man bij de oostelijke poort in CASTLE TOWN om een STUKJE HART te krijgen.

Stukje Hart # 23
Locatie : Sacred Grove
Benodigdheden : Bom
Beschrijving : Nadat je de Skull Kid verslaan hebt, moet je de grote rots in het midden van de vechtplaats opblazen. Op de plek waar je de rots opgeblazen hebt, kun je met de wolf graven (gebruik je senses). Je komt in een Hidden Grotto. Er zijn er in het hele spel zo 21. Je moet in de gewone wereld als wolf je senses gebruiken en dan graven. Eens in de grot kun je met zowel Link of de wolf spelen.

Versla al de vijanden om een beloning te krijgen. In deze grot krijg je als beloning een STUKJE HART.

Stukje Hart # 24
Locatie : Hyrule Field (Lanayru Province) (Eldin Bridge gerepareerd)
Benodigdheden : Clawshot / Bom / Iron Boots
Beschrijving : Warp het stuk van ELDIN BRIDGE terug en ga dan naar de FIELDS NORTH OF KAKARIKO. Ga ELDIN BRIDGE over in noordelijke richting. Eens je over de brug bent, zoek je op de linker kant een clawshot target in de muur. Gebruik je Clawshot om je naar boven te clawshotten. Volg het pad verder tot je een grot in kunt gaan.

Je komt in een kleine Goron Mines achtige grot uit. Echt moeilijk is het niet. De details van de grot kun je lezen in "Walkthrough : Deel 12 : Gerudo Desert" onder het titeltje "ELDIN BRIDGE & FIELDS NORTH OF KAKARIKO".

Op het einde van de grot vind je een kist met een STUKJE HART in.

Stukje Hart # 25
Locatie : Gerudo Desert (Bandieten Kamp)
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Op de plek waar je aangevallen wordt door veel vijanden zul je een varken aan het spit tegenkomen. (Dichtbij de ingang van Arbiter's Grounds).

Sla het kapot met je zwaard en je zult er een STUKJE HART in vinden.

Stukje Hart # 26
Locatie : Arbiter's Grounds
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Ga in KAMER 4 (zie Walkthrough : Deel 13 : Arbiter's Grounds) naar de noord-oostelijke hoek van de kamer. Dit is de kamer met de 4 Poes. Via 2 platformpjes in het drijfzand kom je weer aan land. Je zult er een kist vinden die bewaakt wordt door 2 vliegende schedels. In deze kist vind je de DUNGEON MAP.

Als je nu naar de noord-westelijke hoek van de kamer gaat, vind je op analoge wijze een kist. Hierin vind je een STUKJE HART.

Stukje Hart # 27
Locatie : Arbiter's Grounds
Benodigdheden : Spinner
Beschrijving : In KAMER 21 (zie Walkthrough : Deel 13 : Arbiter's Grounds) neem je gewoon de Spinner Track recht voor je en je laat je tot het einde meevoeren. Je komt op een plek uit met een skelet en een draaiend ding met pinnen op.

Versla dit skelet. Ga verder naar de kist en open de kist. Er zit een STUKJE HART in.

Verlaat deze plek door met je spinner de bovenste Spinner Track te nemen langs de noordelijke kant. Zo kun je voorbij het draaiende ding komen.

Stukje Hart # 28
Locatie : Hyrule Field (Lanayru Province)
Benodigdheden : Spinner / Wolfgedaante
Beschrijving : Ga via FIELDS NORTH OF KAKARIKO over ELDIN BRIDGE. Ga in het noorden naar het pad dat je naar HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE) brengt. Als je het pad volg naar LANAYRU PROVINCE, kom je over een houten bruggetje.

Bij dit bruggetje kun je een Spinner Track vinden op de rotswand. Volg deze met je spinner. Je komt bij een platform met gras. Word wolf en graaf. Je komt in een Hidden Grotto. In de grot kun je kisten met bommen vinden (verborgen in het gras).

Als je de 2 skeletten verslaat, komt er een kist. In deze kist zit een STUKJE HART.

Stukje Hart # 29
Locatie : Hyrule Field (Lanayru Province)
Benodigdheden : Bom / Spinner
Beschrijving : Ga in HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE) verder naar het oosten van dit gebied. Ten noorden van de gang die je naar het gebied ten oosten van CASTLE TOWN brengt, zul je rotsen zien. Als je deze opblaast, komt er een gang vrij.

In deze gang zie je op de muur een Spinner Track die naar boven gaat. Spring er op met je spinner en volg de track. Spring telkens van links naar rechts tot je er uiteindelijk bent. Je zult waarschijnlijk verschillende keren moeten proberen. Op het einde van de rit vind je een kist met een STUKJE HART.

Stukje Hart # 30
Locatie : Fishing Hole
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Als je het huisje binnen gaat bij de ingang van de FISHING HOLE, word je aangesproken door Hena. Huur een boot en vaar naar het midden van het meer. Aan de zuidkant van de rots in het midden zie je een STUKJE HART. Gebruik je hengel om het van de rots te plukken. Werp gewoon je haak naar het stukje hart en je hebt het.

Stukje Hart # 31
Locatie : Snowpeak Ruins
Benodigdheden : Ball & Chain
Beschrijving : Ga in KAMER 17 (zie Walkthrough : Deel 15 : Snowpeak Ruins) naar de luster die je in beweging gebracht hebt en draai een kwart. Kijk naar het midden van de kamer en je zultnog 2 lusters zien hangen. Breng ze op dezelfde manier in beweging en spring zo naar de kist die na deze 2 lusters staat. In deze kist zit een STUKJE HART.

Stukje Hart # 32
Locatie : Snowpeak Ruins
Benodigdheden : Ball & Chain
Beschrijving : Ga in KAMER 15 (zie Walkthrough : Deel 15 : Snowpeak Ruins) naar het zuidelijke deel van de kamer en draai je naar de deur in het westen. Op de muur achter je zul je een clawshot target zien. Hier moet je met je ball & chain op de grond slaan. Je valt door de grond. Je bent in een kamer onder kamer 15 gevallen. Dit is KAMER 20.

Je bent in een kamertje met een kist. In deze kist zit een STUKJE HART.

Stukje Hart # 33
Locatie : Snowpeak (Na Snowpeak Ruins)
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Warp jezelf naar snowpeak top. Word human en wandel naar de boom en spreek met de yeti. Speel het slee-spel tegen de yeti. Als je wint van de yeti, warp je naar boven.

Race nog een keer, maar deze keer tegen zijn vrouw. Na 23 keren lukt het uw dierbare webmaster om te winnen tegen de vrouw. De beloning is een STUKJE HART.

Stukje Hart # 34
Locatie : Hyrule Field (Lanayru Province)
Benodigdheden : Bom
Beschrijving : Warp je naar het gebied voor CASTLE TOWN en ga in noordelijke richting naar HYRULE FIELD (LANAYRU PROVINCE). Ga naar het noorden en neem de splitsing niet naar ZORAS DOMAIN, maar de andere kant. Hier kun je nu een rots vinden, die je opblaast met een bom. Er is een grot zichtbaar, ga binnen in de grot.

Breek het ijs met je Ball & Chain en los de 3 puzzels op (Klik hier voor de oplossing). Na de 3 kamers, kom je in een kamer met een kist. In deze kist zit een STUKJE HART.

Stukje Hart # 35
Locatie : Temple Of Time
Benodigdheden : Dominion Rod
Beschrijving : Als je in de TEMPLE OF TIME aan het terugkeren bent, zul je in KAMER 6 komen (zie Walkthrough : Deel 17 : De Temple Of Time). Volg de trap naar beneden tot je in het deel aankomt met het kristal. Schiet met je pijl & boog naar het kristal, zodat de muur verschuift.

Neem met je Dominion Rod het standbeeld vast en sleep het naar de muur. Sla de muur kapot met het standbeeld. Zet het standbeeld nu op de juiste plaats voor de elektrische afscherming. De afscherming verdwijnt.

Ga nu naar de kist. In de kist vind je een STUKJE HART.

Stukje Hart # 36
Locatie : Temple Of Time
Benodigdheden : Dominion Rod
Beschrijving : Als je in de TEMPLE OF TIME aan het terugkeren bent, zul je in KAMER 5 komen (zie Walkthrough : Deel 17 : De Temple Of Time). Dood om te beginnen alle vijanden in deze kamer. Daarna Ga je de trap op en kijk je links. Je zult achter een kleine ballustrade een ijzeren blok zien liggen. Beweeg deze met je Dominion Rod naar beneden in zuidelijke richting tot ze uiteindelijk op een knop valt.

Daarna neem je een blok die voor de trap ligt en deze smijt je aan de andere kant van de trap achter de ballustrade. Herhaal hetzelfde als daarjuist. Als je de 2 knoppen ingedrukt hebt met de ijzeren blokken, verschijnt er een kist.

In deze kist zit een STUKJE HART.

Stukje Hart # 37
Locatie : Temple Of Time (Voorportaal)
Benodigdheden : Dominion Rod
Beschrijving : Nadat je de TEMPLE OF TIME uitgespeeld hebt, ga je naar buiten. Net voor je buiten gaat naar SACRED GROVE is er een grote trap. Links en rechts van de trap vind je 2 standbeelden die je kan verplaatsen met je Dominion Rod.

Achter het oostelijke beeld vind je een POE. Achter het westelijke beeld vind je een gangetje dat leidt naar een kist met een STUKJE HART.

Stukje Hart # 38
Locatie : Hidden Village (Nadat Ilia's geheugen terug is)
Benodigdheden : Wolfgedaante / Clawshot
Beschrijving : Nadat Ilia haar geheugen heeft teruggekregen, ga je terug naar de HIDDEN VILLAGE.

Ga nu in je wolfgedaante naar het zuid-westelijke huis. Sring door het raam binnen en spring door het raam aan de andere kant in de achtertuin van dit huisje. Spreek er met de kip. Dit is de Cucco leader. Speel er het spelletje en spreek met de 20 katten. Veel tips zijn er niet. In elk geval ga je NIET binnen in het huisje waar de persoon zit die je Ilias Charm gaf. Je moet gewoon overal zoeken, opspringen en soms je clawshot gebruiken om ergens op te raken en dan weer wolf worden. Tot je alle 20 katten gevonden hebt. Dan ga terug naar de kip en hij zal een STUKJE HART leggen voor de deur van het huisje in het zuiden.

Stukje Hart # 39
Locatie : Eldin Bridge (Ancient Sky Book)
Benodigdheden : Dominion Rod
Beschrijving : Als je het Ancient Sky Book gekregen hebt, moet je uilenstandbeelden verzamelen.

Warp jezelf naar ELDIN BRIDGE. Loop in noordelijke richting. Juist voor je de brug verlaat, kijk je naar het oosten. Je zult op een verhoogje een standbeeld zien staan. Verplaats het met je Dominion Rod en ga op de groene vlek staan. Je vindt ONE SKY CHARACTER.

Sleep nu dit standbeeld naar de zuidkant van de brug. Aan de het uiteinde van de brug aan de zuidkant zul je een ladder zien in het oosten. Breng het standbeeld in de put en spring dan via het standbeeld naar de ladder. Klim op de ladder en je zult een kist vinden. In deze kist zit een STUKJE HART.

De brug moet wel gerepareerd zijn. Het stuk brug vind je in Gerudo Dessert.

Stukje Hart # 40
Locatie : Faron Woods (Ancient Sky Book)
Benodigdheden : Bom / Wolfgedaante / Dominion Rod
Beschrijving : Als je het Ancient Sky Book gekregen hebt, moet je uilenstandbeelden verzamelen.

Dicht bij het winkeltje in FARON WOODS zie je op de kaart een rode vlek. Ga naar het mannetje die je de lantaarn gegeven heeft helemaal in het begin van het spel. Dicht bij hem zie je, ten oosten van de weg naar HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE) een paar rotsen. Blaas deze op met een bom. In dit gangetje vind je op het einde het standbeeld. Sleep het standbeeld weg met je Dominion Rod en ga op de groene plek staan. Je vindt opnieuw ONE SKY CHARACTER.

Daarna sleep je het standbeeld naar het putje in de grond dichtbij. Ga op de steen ervoor staan en neem je Wolfgedaante aan. Midna zal met je springen. Volg het pad tot je bij een kist uitkomt. Er zit een STUKJE HART in.

Stukje Hart # 41
Locatie : City In The Sky
Benodigdheden : Double Clawshots
Beschrijving : In KAMER 15 (zie Walkthrough : Deel 19 : City In The Sky) zie je in de lucht clawshot targets rondvliegen. Schiet je met je clawshot naar de eerste vliegende target en je zult over een muur zweven. Als je over de muur bent, zul je een nieuwe target zien rondvliegen. Schiet je er naartoe en je vliegt opnieuw over een muur.

Daarna schiet je je naar een 3e target en snel daarna naar een 4e die je ziet rondvliegen bij een boom (in het zuiden). Bij deze boom laat je je vallen en je vindt een kist met een paarse rupee in. Dicht bij deze boom vind je ook een POE. Zoals altijd dood je deze in je wolfgedaante. Word daarna opnieuw human en ga via de vliegende targets terug naar de 3e target.

Als je aan deze 3e target hangt, laat je je meevoeren in noordelijke richting. Je zult door een gat in de muur gaan, maar enkel als je op de juiste hoogte zit, laat je dus zakken tot je door het gat kunt passeren. Als je door het gat in de muur gegaan bent, schiet je je naar de volgende target. Je zult opnieuw door een gat in de muur gaan. Daarna laat je je meevoeren tot je op een verhoog uitkomt waar er een deur te vinden is.

Ga de deur in en je komt in de buitenlucht in KAMER 4. Diep onder je kun je de grote brug van KAMER 4 zien. Deze hebben we echter even niet nodig.

Gebruik je clawshot om van zwevende target naar zwevende target te gaan. Als je bij de voorlaatste bent, ga je niet vooruit, maar neem je de zuidelijke target. Als je nu telkens de volgende target neemt, zul je in KAMER 15 uitkomen via een zuidelijke poort.

Je komt KAMER 15 binnen via KAMER 4 en dit via de zuidelijke poort. Je zult voor je een kist zien staan. In deze kist zit een STUKJE HART.

Stukje Hart # 42
Locatie : City In The Sky
Benodigdheden : Double Clawshots
Beschrijving : KAMER 14 (Zie Walkthrough : Deel 19: City In The Sky) is een kleine ronde, hoge kamer. In het midden staat een grote vleesetende plant. Dood eerst de kop met je zwaard en smijt daarna een bom in het gapende gat in de plant. De plant is gedood.

Daarna schiet je jezelf naar de clawshot target die je ziet. Als je er aan hangt, moet je snel naar de klimop rechts van je schieten. Doe dit snel want de clawshot target zakt samen met jezelf naar beneden weg. Eens je aan de klimop hangt, klim je de pijler op en spring je in wijzerzin. Je kunt nu een kist openen. Er zit een gele rupee in.

Ga in tegenwijzerzin en klim het verhoogje op. Daarna ga je over de smalle richel tot je bij het kistje uitkomt. Er zitten pijlen in. Ga verder over de smalle richel en ga verder in zuidelijke richting. Je kunt over een smalle richel langs de muur gaan om uiteindelijk bij een kistje uit te komen in het zuiden (Kijk op de minimap). In deze kist zit er een STUKJE HART.

Stukje Hart # 43
Locatie : Hyrule Field (Eldin Province) (Kakariko Gorge)
Benodigdheden : Double Clawshots
Beschrijving : Ga in het zuiden van HYRULE FIELD (ELDIN PROVINCE) naar KAKARIKO GORGE. Ga naar de rots waar je met je boomerang een stukje hart van een rots kon nemen. Op dezelfde rots is een clawshot target te zien. Schiet je er naartoe. Schiet daarna naar een andere target in de rotswand en daarna naar klimop. Via de klimop kun je naar een kist gaan. In deze kist zit een STUKJE HART.

Stukje Hart # 44
Locatie : Palace Of Twilight
Benodigdheden : Clawshot / Light Sword
Beschrijving : Nadat je het Light Sword bekomen hebt, ga je terug naar KAMER 2 (zie Walkthrough : Deel 21 : Palace Of Twilight).

Kijk op de minimap en je zult een kist zien staan aan de oostkant. Ga naar de zwarte mist en sla je weg door de mist. Je zult voor een verhoog komen met een kist op. Gebruik je clawshot om je naar de target boven de kist te schien en open daarna de kist. Er zit een STUKJE HART in.

Stukje Hart # 45
Locatie : Palace Of Twilight
Benodigdheden : Light Sword
Beschrijving : Nadat je het Light Sword bekomen hebt, ga je terug naar KAMER 5 (zie Walkthrough : Deel 21 : Palace Of Twilight).

Ga naar de westmuur tot net voor de zwarte mist. Er zal er een liftje komen. Het liftje brengt je helemaal naar boven en brengt je bij een kist. In deze kist zit een STUKJE HART. Gebruik je Light Sword om de mist weg te slaan.

Dit is het laatste stukje hart dat je kan bemachtigen!
Reclame